Výsledky ze soutěží všech kategorií za rok 2006
Podzimní kolo mládeže
14. 10.
Kompletní výsledky.
Okresní kolo mužů a žen
25. 6. Litomyšl
Výsledky a fotografie pro získání představy o zajištění závodu s výhledem na MČR 2006.

Muži celkově.
Ženy celkově.
Muži jednotlivci.
Ženy jednotlivci.
Memoriál Josefa Spurného
3. 6. Brněnec
Po dobrém vstupu do sezóny v Širokém Dole se naše družstva v Brněnci ocitla na zcela opačném pólu výsledkových listin. Ve všech třech našich družstvech se závod příliš nevydařil proudařům. U mužů hodně nedoběhnutý proud znamenal čas 54,66 s, v ženách o trochu menší problémy a čas 27,33. Veteráni předvedli 20,14 s také s trochou prostřiku. Pozitivní je dokončení i nepodařených pokusů a získání velkých zkušeností do dalších závodů.
Výsledky v menu Okresní liga Svitavska.
Okresní kolo mládeže a dorostu
26. - 27. 5. Čistá
Okresní kolo mládeže a dorostu se potýkalo s nepřízní počasí. U mládežnických kategorií se podařilo dokončit celý soutěžní program dle plánu, déšť a rozbahněný travnatý terén se tak více projevil u dorosteneckých kategorií. Došlo ke změně programu - bežela se štafeta 4 x 100 m bez kladiny a dva pokusy požárního útoku započítávané samostatně. Z našich družstev se nejvíce prosadilo družstvo mladších - 1. místo z 15 družstev. Družstvo dorostenek potvrdilo očekávané vítězství bez nejmenších problémů. Starším žákům patří nepopulární bramborová medaile z celkem 21 družstev, dorostenecké družstvo skončilo také čtvrté pro nedokončený požární útok. Celkově lze vystoupení našich družstev hodnotit kladně, jen u dorostenců se spíše očekával postup do krajského kola z nejhůře druhého místa. Do dalšího kola tak pokračují již pouze dorostenky.
Několik málo fotografií.
O pohár starosty obce
20. 5. Široký Důl
Závodem v Širokém Dole odstartovala Okresní liga Svitavska v požárním útoku. Družstva z Kamence v úvodu sezóny velice mile všechny překvapila pěknými a spolehlivými výkony. Ještě se nestalo, aby se všechna tři družstva z našeho sboru umístila do třetího místa. Veteráni skončili druzí, když konečně poprvé v závodě ukázali čas pod 20 vteřin - 19,34 s. Muži překvapili asi nejvíce sami sebe a časem 19,57 s obsadili třetí místo - respektive druhé z okresu Svitavy. Postoupili do finále, kde skončili opět třetí po nezdaru na pravém proudu. Ženy předvedly velice spolehlivých 20,74 s s drobnými chybami a prohráli pouze s dvěma družstvy mimo náš okres. Tréninkově startovalo i dorostenecké družstvo děvčat - pokus dokončilo v čase okolo 30 s po zaváhání při zapojování rozdělovače. Vstup do sezóny požárních útoků se nám opravdu vydařil.
Více v menu Okresní liga Svitavska.
Hasičské stovkování
13. 5. Ostrava
Závod ČP v Ostravě naplno spustil běžeckou sezónu - z Kamence se zúčastnily tři ženy a jeden muž. Ženy bodovaly všechny - Pavla Švábová 17. místo, Hanka Lněničková 21. místo a Vendula Švandová 22. místo. Startovalo 69 žen. Vojta Švanda skončil mezi 122 muži na 52. místě.
Více v menu Český pohár Velkopopovického Kozla.
Májové štafety
7. 5. Vysoké Mýto
Mladí hasiči se zúčastnili Májových štafet ve Vysokém Mýtě - starší 7. místo a mladší 5. místo.