II. kolo soutěže v pož. sportu - okres Svitavy

13. 7. 2002 Kamenec u Poličky

Soutěže se zúčastnilo 15 družstev mužů, sbor Kamenec u Poličky postoupil s družstvy A a B. Štafeta byla vstřícná 4 x 95 m, na prvním úseku okno. Součet u 100 m překážek je dán součtem 4 nejlepších jednotlivců ze 6 běžících, časy v bězích byly měřeny elektronickou časomírou, na pož. útoku 3B a sklopné terče přes otvor také s elektronickou časomírou. Do krajského kola postupují Široký Důl a Desná, Kamenec A doslova daroval postup Desné nepřipojeným B na stroj při pož. útoku, Kamenec B odsoudil do zadních pozic člen první štafety svoji chybou na kladině a následným odstoupením ze závodu.
Kategorie žen se zúčasnilo 5 družstev, podmínky stejné jako u mužů, na PU 2 B. Do krajského kola postupuje zcela jasně Kamenec a Desná.
Závod se potýkal s nepřízní počasi, kdy byl celkem třikrát přerušen pro silnou bouřku s lijákem. Kvalita dráhy a regulérnost soutěže tím však vůbec neutrpěla a i všichni účastníci závodu s přehledem využily nově zastřešené terasy. Konec závodu a vyhlášení výsledků se nakonec muselo obejít bez ozvučení a hudby vzhledem k několika hodinovému vypadku el. energie.
muži celkově
ženy celkově
muži jednotlivci
ženy jednotlivci